Είστε εδώ:
 
 
 
 

Ανακαινίσεις Κτιρίων από το Τεχνικό Γραφείο του Ντεκελέ Ηλία στο Νέο Ψυχικό Αττικής

 
 

Ανακαινίσεις Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων

 
 
Η ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι μια δραστηριότητα ”δημοφιλής” στην περίοδο της οικονομικής κρίσης την οποία βιώνουμε. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο των ανακαινίσεων, στοχεύουμε στην ανάγκη εύρεσης κατάλληλων λύσεων οι οποίες ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παραμέτρους που – για το Γραφείο μας – ορίζουν μια επιτυχημένη ανακαίνιση.

Τι θα πει επιτυχημένη ανακαίνιση;
Η επιτυχημένη ανακαίνιση για εμάς χαρακτηρίζεται από 3 παραμέτρους:
1. Τεχνική αρτιότητα. Προτείνουμε ”καθαρές” αρχιτεκτονικές λύσεις συνυπολογίζοντας τις τάσεις της εποχής ανά περίπτωση αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο στο οποίο θα βασιστεί η ανακαίνιση είναι το Α και το Ω ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας.
2. Μικρό κόστος. Έχοντας γνώση της αγοράς, του φάσματος των χρησιμοποιούμενων οικοδομικών υλικών αλλά και ένα πολύ έμπειρο συνεργείο τεχνιτών με το οποίο συνεργαζόμαστε, εγγυούμαστε ότι οι λύσεις που προτείνουμε είναι απολύτως ανταγωνιστικές και στα οικονομικά πλαίσια της εποχής.
3. Αποπεράτωση εργασιών στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Το έμπειρο συνεργείο μας εγγυάται (και με ρήτρες υλοποίησης εφόσον συμφωνηθούν με τον πελάτη) την αποπεράτωση των εργασιών στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
Τεχνικό Γραφείο Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού M.Sc. TUB ΗΛΙΑ ΓΕΩΡ. ΝΤΕΚΕΛΕ
 
Σουλίου 2
154 51 Νέο Ψυχικό Αττικής
 
Τηλέφωνο: +302106711449
 
Κινητό τηλέφωνο: +306932351989
 
Μοιραστείτε τη σελίδα μας στα social:
 
Share on Facebook
Tweet
Share On Google Plus
Share On LinkedIn